JO AN NA la revetlla

___

Invitacions casament, 2015

Projecte realitzar amb GratStudio

No era un casament, era un “revetlla”, una revetlla de Sant Joan, el solstici d’estiu, una nit màgica, la més curta de l’any: plena de foc. Antigament s’anava a buscar herbes per a la protecció de les forces del mal i actualment es tiren milions de petards i focs artificials.

Vam crear unes invitacions ajuntant tres caixetes de llumins, una al costat de l’altra, com un trencaclosques. En cada una d’elles hi havia una il·lustració: el cap, el cos o els peus de l’Anna o el Joan. Cada invitació era una combinació del nuvi i la núvia, que feien una sola persona. Hi havia mil possibilitats!

L’interior de les caixetes també era divers: en una hi havia cebetes (petards per a nens), en una altre confeti, i al l’altre, herbes aromàtiques.

Aquestes caixetes estaven sobre un paper, que vam pintar esquitxant-lo del color que va produir la pólvora del petard. En el paper hi havia tota la información que els nuvis volien transmetre .

Amb aquesta idea també es van reproduir les caixes a tamany gran i el dia del casament es van col.locar a la zona on es feia l’àpat. Aquestes caixes també contenien missatges dels nuvis pels convidats.

Les il·lustracions també van ser aplicades als menús, perquè tothom pogués dibuixar una altra Anna o Joan. I en unes caixes gegants que van fer de photocall.

El Gratstudio va dissenyar un logo fantàstic, la combinació de ANNA I JOAN, JO AN NA, creant un sol nom. El logo va ser aplicat a diversos llocs, com al menú, als regals, a unes lletres fetes amb llumins... i també a les aliances.